mek da ©™

Dear diary, Texas Chicken akan dibuka di Johor? Opss.. saje je buat tajuk gempak sikit kihkih sbbnya yg kak mek tahu Restoran Texas Chicken ni belum ada di Johor. Betul kan? Kalo kat Singapore dah byk cawangan rasanya.

Punya la craving nak makan ayam ni.. so mintak tolong member tapaukan beli dekat KLIA2 masa diorang nak ke JB kihkih. So dapat jugak merasa. Kesian kan... nak pegi beli kat KL ntah bila huhuhu!

Memetik keratan akhbar Sinar Harian bertarikh 5 Disember 2017:-

"Sebelum suku pertama 2018, kami merancang untuk membuka cawangan Texas Chicken di Kulim, Kedah; Bayan Baru, Pulau Pinang dan Ipoh, Perak.

"Manakala, pada suku kedua hingga akhir 2018, kami akan meneroka bahagian selatan Malaysia iaitu Johor dan Melaka untuk pembukaan cawangan baharu," ujarnya selepas pelancaran Texas Chicken di Suria KLCC, Kuala Lumpur, baru-baru ini.Haaa... see. Coming soon OK. Haha gigih mak ko google kohkohkoh

For me, Texas Chicken ni best jugak laa.. boleh mkn la. Will repeat opss! Biskut mentega madu yang dibakar ke ape namanya yg seketul dengan ayam tu.. rare jugak lah kihkih

Till then,
Mek Da
Labels:
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...