mek da ©™
Dear diary,
Its Thursday! Yayy esok coti!! Baiklah, hari ni mek da nak suggest satu lagi tempat makan best di JB especially untuk orang Kelantan di JB. Bagi penggemar masakan ala thai, boleh lah berkunjung ke Kedai Makan Masakan Ala Thai Kak Wani yang terletak di Kg Pasir, Tampoi Johor Bahru.


Antara menu yang boleh didapati di sini adalah seperti mee celup thai, megi celup dan segala yang celup-celup tuh hahaha...nasi air, kerabu megi thai, somtam, nasi khomok khai, sup gear box, laksa thai, sup perut muda & nasi bajet ala kak wok pun ada di sini. 


Harga agak berpatutan, rasa pun boleh tahan. Ok la sekadar melepaskan rindu pada megi celup di kampung nuuu haaaa... kikikiki




Hari tu mek oder megi celup thai... yum yum


Nasi komok atau khao mok gai atau nasi briani siam atau nasi minyak thai hehe. 



Jom singgah!! Tolong promote perniagaan orang kiterrr hihihi ⇓

Masakan Ala Thai Kak Wani
No.48 Jalan Datok Haji Mhmd Saif
Kg Pasir, Tampoi Johor Bahru


Till then, mekda❤

Labels:
Reactions: 
0 Responses