mek da ©™

Dear diary,

Semasa berkunjung ke Festival Layang-layang Antarabangsa 2019 di Pasir Gudang baru-baru ini, mek sempat merasa air kelapa lambung yang famous di Melaka.  Katanya air kelapa lambung ni menjadi tarikan di Jonker Walk.



Uniknya, peniaga air kelapa lambung ni berpakaian tradisional kebudayaan melaka. Tak sempat nak snap gambo yg lengkap berpakaian tu hahhahahaha....  

Peniaga pula melakukan aksi melambung kelapa atau silat kelapa lambung. Korang boleh layan sambil minum air kelapa segar... haaa gituewww






Lepas tu jejalan pusing2 tengok layang-layang sambil berjemur panas hahahaha...





singgah makan sup pulak. dah la panas makan sup panas pulak haha





lepak tepi tasik sambil karok wakakkakaka


pisang goreng cheese





on the way balik sempat lagi benti minum air kelapa lagi kat depan petronas taman bukit dahlia. haha cuaca panas bak hangggg.. nak air kelapa jeee


aiskrim kelapa oreo ni budak2 yg punya

Till then, mekda

Labels:
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...