mek da ©™

Dear diary,

Kisah weekend aritu.. santai-santai sambil makan ayam tepi laut hihihi.....
This is restaurant kfc yang paling cantik bagi kak mek coz sambil makan leh tgh view tepi laut sambil memandang Singapore nun jauh di sana haha. Jgn risau, tgk dari jauh tak payah pakai passport hahaha!!! Cuma perlu beli ayam kepci and sit there kuikui :)


Kalo nak lepak sini better kol 6 petang ke atas sbb matahari dah mula tenggelam tanda malam hampir menjelma cewahhh.. leh tengok sunset gitueww kohkoh


yang penting air teh beng cincau ni... beli kat dpn giant taman suria sodapppp #tehaisketagih



angin sepoi-sepoi rasa ngantuk lakk 




so jangan lupa cek in sini ye...... KFC Stulang Laut JB!


AddressJalan Ibrahim Sultan, Stulang Laut, 80300 Johor Bahru, Johor, Malaysia
Hours
Open today · Open 24 hours


Labels:
Reactions: 
1 Response
  1. - dieyana - Says:

    syok aihhh ;-0

    the beng cincau tu..mmng mabeles...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...