mek da ©™

Dear diary, 

Haa ni la hasilnya! yang benonya spray pink itu ari adalah untuk spray dapur gas kak mek ni ye.. cer tengok gambo 'sebelum' dispray kat bawah ni ha.. buruk bebenorrr...

La ni permintaan terhadap dapur gas kaler pink ni amat tinggi oi.. kalo ko join group deco, ade yg jual.. agak mahal jgk........ jadi kite spray jekkk kahkahkah

Opss.. patut ucap terima kasih dekat encik husband sbb dia la yg tlg spray..... merealisasikan impian kak mek untuk memiliki dapur kaler pink........haha poyo je.

Cuma yang tak bestnya..... punya la laki hakakk nak buat surprise kekonon.... dia pegi tempekkk sticker hello kitty tu sebanyak-banyak tidak hahhahahaa......... adoiiii... kak mek tak suruh pomm.
If dia tepek sekor kat situ sweet la jgk kannn... ini byk ekor hihihi...... tahu lerr bini awak ni suka hello kitty bangg oiii...kihkihkih


Kalo korang plan nk spray dapur gas, sila sediakan 2 botol spray paint ok...... boleh dibeli di Mr DIY atau mana-mana kedai hardware. 

Sticker tu lps korang tepek..... korang kena spray clear pulakkk... ini laki kak mek yg ckp, bukan kak mek eeee!!!

Walaupun buruk, kurang2 nya nampak berseri jgk la dapur gas kak mek ni kan hahhaha.... umpama orang rupa hodoh pakai make up... kihkih.......jahat no aku :)

Till then, 
mekda.

Labels: , ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...