mek da ©™



Dear diary,

Yayy!! Selalunya kak mek hanya follow resepi instafamous yatie kitchen ni kat fb atau ig. Kali ni alhamdulillah rezeki dapat jugak merasa air tangan yatie kitchen yang superb!

Thank you untuk penganjur Adabi Consumer dengan kerjasama Kitchen Shop.


Program ni diadakan di The Kitchen Shop, Jusco Aeon Tebrau pada 25 Ogos yang lalu. 
Tempat adalah terhad.. 20 seat diberikan so cepat-cepat register dengan Adabi.


Awal-awal pagi dah terpacak kat jusco.


Pembukaan, kata-kata aluan oleh Yatie Kitchen dan admin adabi consumer yang sangat sporting... aida!


Dah ready nak dengar celoteh yatie kitchen sambil memasak :P


macam-macam tips berguna dia kasi


bau semerbak!


yuhuuu.. with yatie kitchen



first time try snek adabi.......... flamitoz. sedap rupanya wehhhh.. ada dijual dekat petronas :)


sardin air tangan yatie kitchen.... sedap uolsss



masing2 kusyukkk


sup tulang yatie kitchen yang terlajak bestttt yummm yummm


yang paling best dapat jumpa kwn baru... selalunya nampak kat ig je diorang ni.. hari ni dpt jumpa depan-depan. Nanaria & diba... dorang ni ramai followers kat ig!


resepi yatie kitchen



air asam jawa adabi... segarkan tekakkk


bawang goreng yatie kitchen.... rangupppp


dapnyaaa




kailan ikan masin yatie kitchen


yumsss

with aida adabi


kenangan.............. Cooking Demo With Yatie Kitchen


pisang goreng tepung adabi air tangan yatie kitchen



happy momentsss


tahniah kepada pemenang cabutan bertuah



make new friend... leyza


goodies bag


make new friend, diana


make new friend, cik rose

Majoriti yg join program ni diorang ada bisnes online dan kebanyakkannya produk berasaskan makanan.

Tak kurang juga boleh dikatakan yg join ni adalah geng suka snap gambo makanan... geng suka makan dan geng suka masak hahahhahahha

Ehhh, kak mek tak de la pandai masak sgt pommm.. cuma suka dgn event2 mcm ni...al maklum sejenis suka tangkap gambo makanan utk kenangan sendiri jeee... hakssss


team adabi johor

thank you!



yayyyy!! dapat apron adabi tertera signature yatie kitchen


goodies bag



banyak stok adabi kat umah...hehe

alhamdulillah


kalo rajin nk cuba join contest adabi... korang pun cuba laaa... hadiah besttttt!! 

jangan lupa beli produk adabi ok?!!

ehhhh!

hahaha...



Adabi...................... melazatkan!

Till then, mekda.
Labels: , ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...