mek da ©™





Dear diary, Carlo Rino Shoes ⇩

Yes! i have my first carlo rino shoes. Before this,  i mmg peminat handbag carlo rino ehek... hamboi kak mek ckp omputeh gituewwww kahkah!


Alkesahnya semalam pegi angsana dengan niat mmg nk cari selipar/kasut simple2. Dah semua kedai kasut mek round tapi semuanya tak berkenan. Dalam kepala hotak ni plan nak cari warna merah gituewww...

Then, termasuk tanpa sengaja ke butik carlo rino. Eh lupa ade sales rupanya.. tapi kaler merah tak de yg berkenan pulakk.. hitam! so pilih yg hitam ni... simple sangat.. macam selipar mak mak gituewww...selipar mak aku lagi kerlasss uolsss kehkeh


wedges ini... nampak jek simple, tapi sedap pakai ni kohkoh..lembut sekali amboiii hee


abaikan kaki hodoh giler


beri tepukan kpd mek zara sbb gigih amik gambo seluruh kedai hahahhahhahaahha


dengan kak mek yg tgh bayar pun dia snap...pandai ye..mcm tau2 jek hahahaha


paling murah rm59, rm79 & rm99 (murah ker???) :P tapi yg rm59 hudohhh banga koh3


aummm merecikkk, pandai mek zara buat mama dia ngidam ye


kemain dik ko snap


kasut ni pun dia snap hihi


nah tu dia wedges kak mek


simple an an an


but i like...........
rege RM79.. harga asal RM100++ konon2 la... 79 tu rege after sales
ada tiga warna patern cam ni, coklat & putih kalau tak silap.. kejap je dah lupa hahaha


size 38 hokeyyyy... haha



suka pulak dengan paper bag pinkish ni... bertambah koleksi love ittttttttt


i love carlo rino


i am carlo rino lover, till then, mekda.

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses