mek da ©™


Dear diary, oiii citer raya lagi ke mek da oiii.. hihi. Ala ade lagi saki baki gambo dlm henpon cap ayam mek nih. So kite reduce masuk dlm blog yekkk... kihkih. 


Kisah beraya kat jb. Raya umah kawan-kawan, jiran-jiran & boss.Gambar kat atas ni dgn kwn2 opis kat rumah bos. Sebenarnya tak byk beraya pun bila balik jb. Nih jek gambo yang ade. Banyak tak dpt join jemputan open house. ok sedih :(



Baju ni sepatutnya pakai pada raya pertama ehek. Tapi pakai masa pegi open house jekkk. Ok repeat pakai baju ni raya aji nati hahaha..jimat ngeeee


Suka la tu boleh kumpul duit raya


raya umah bff yang jarang-jarang sekali jumpa. 


dapat borak kejap je.. xpuas!!!


kak pus... comel sokmo 


umah kak dyla taman perling


adik bos aka bos kecik hikhik

menu umah bff, kak dyla.. 


mee bandung umah jiran.. kehkehkeh.. harus post mee bandung nih sbb dia buat sedap hahahaaa... biasanya tak suka sgt makan mee bandung sbb muak giler tapi yang ni ok beb.. opss

ok abis citer raya. sampai ketemu lagi di tahun hadapan hahahaha!!

#mekdaraya2016

Labels: , ,
0 Responses