mek da ©™

Dear diary, wowwww..nampak sedap tak menu kat atas ni? hihihi. meh sini nak review sikit kehkeh


Red C Grill & Catering terletak di Jalan Merdeka, Kg Melayu Majidee Johor Bahru. Landmark nya berhadapan Dewan Kg Melayu. Kedai ni rasanya dah lama bukak tapi tak perasan pulak ade menu best kat kedai nih kihkih. Presentation menu pun cantek jekkk... bermula bila encik suami menapau ciken cop kat kedai nih... sekali makan wahhh not bad. sedap!


Bila dah rasa menjilat jari.... mulalah nak repeat kan. kehkehkeh. So pegi la duduk-duduk makan kat sini. Tengok menu2 lain yang ade. 


grill chicken chop, yang ni mmg recommended. sedap sos nya!!


Dah lama sangat nek review tak jadi-jadi sampai dah lupa nama menu nih. sejenis burger tapi xde roti. eh betul ke? kekekeke........... kalo tak silap nama menu ni naked burger. daging burger homemade, ade fresh mexican salsa,ade garlic mayo & kat atasnya ade melted cheedar cheese. haa gitu..... sedap.boleh la korang cuba nanti.


Banyak jugak menu-menu lain tapi mek oder ciken cop & naked burger nih je...


Naked burger. kat dalamnya mcm ni haaa..


milo ais tabur pilihan hati anak-anak mek...


budak paling happy malam tu sbb mek ajak kwn dia sekali join dinner. 

Ok sesape yang nak datang kedai nih.. meh sini mek tepek address. kedai ni kecik je.. tapi rasa 5 bintang tau... 

RED C GRILL & CATERING
1-1 JALAN MERDEKA
KG MELAYU MAJIDEE
81100 JOHOR BAHRU

Labels: , , ,
Reactions: 
0 Responses