mek da ©™

Dear diary,

Kafe Eat & repeat JB. Lokasi kafe ialah di Bandar Baru Uda, Johor Bahru. Semua menu RM 1.90!


Walaupun semua menu didatangkan dengan portion yang kecil tetapi cukup berbaloi. Korang boleh la order macam-macam. At least boleh try macam-macam ye dok!




Semua sedap!!! Murah dan berbaloi


Tulis sendiri ye apa yg korang nak dan bagi kat waiter


Sedap sedap sedap



dah 2 kali datang makan kat kafe ni.... tak tau bila pulak nak repeat



with my opismate









 dessert dia sedap weiii




Alhamdulillah bertingket-tingket mangkuk.

Kafe ni mengambil idea dari Negara Thai. 






Memang recommended la kafe ni. Boleh cuba ok!

Till then, mekda.





 Kafe Eat & Repeat Johor Bahru


AddressJalan Padi Emas 4/1, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor
Hours
Open ⋅ Closes 10PM



Labels:
Reactions: 
1 Response
  1. - dieyana - Says:

    napok sedak desert dio. pah bkpo mek dio tutup muko tu....muko comam lotam nyo g tutup


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...