mek da ©™

Dear diary, 

28.4.2018 (Sabtu)

Breakfast hari ketiga di Langkawi. Misi mencari roti canai blackpepper yang viral itueww yeahh akhirnya berjaya!


Haa, inilah dia roti canai blackpepper tu. Unik jugak la kan... selalunya roti canai dimakan dengan kuah kacang dal, sambal ataupun kari. Tu dah biasa sangat......... yang ni kuahnya diperbuat daripada lada hitam dan ada isi di tengahnya. Alaa.. macam kuah ciken chop tu lerrr.. isinya korang boleh pilih sama ada nak ayam atau daging. Pada kak mek, roti ni rasanya seperti roti john hahaha!


Nih pulak roti canai cheese, dah selalu makan pom...


boleh chek harga... kalo tak silap harga roti canai blackpepper ni RM6.00 seketui kekekekke


Roti 0, Roti telor......... harga standard


craving satisfied hahaha


Family wefieeee........... yeahhh




Che Nah Restaurant Roti Canai Black Pepper


AddressJalan Kedawang, Kampung Lubok Buaya, 07000 Langkawi, Kedah
Hours
Closed ⋅ Opens 7AM Fri



Roti canai dah dapat, teh tarik pun dah dapat....... so ke mana selepas ni? Stay tune guys!

Bersambung..........................

Till then,
Mekda.
Labels:
Reactions: 
2 Responses
  1. aisyah elsa Says:

    wah bestnya, mesti sedapkan ? saya nak try tapi jauh. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 154


  2. - dieyana - Says:

    roti cana black pepper pulok cek mek dio..hihih roti cana cis tu mcm sdp jah!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...