mek da ©™

Dear diary,

Kisah transit di Kuantan aritu. Seperti biasa cari hotel bajet je.... Ok la untuk rehat-rehat sementara meneruskan perjalanan balik ke JB esoknya. 

Last minute, jenuh jugak cari hotel walaupun hotel bajet. Ingat senang ke? haha


Sebelum ke hotel ni, lebih kurang 5-6 hotel kami pegi tanya2. Satu bandar kuantan pusing-pusing. Kebanyakkan hotel time tu dah full untuk bilik yg ada katil king/queen. Last, di sini kami cek in. 


 CARLTON INN di Jalan Bukit Ubi Kuantan

Kami pilih bilik Family King + Queen.

Harga = RM 140

Katil King & Queen

Bertingkap



For me, bilik bersih dan selesa. Ok la... nak bermalam kejap je kan. Lagipun esok pagi2 buta dah cek out kihkih.




Antara kemudahan lain:-

Ada wifi
Saterika
Air Coway
TV Channel pun ok
Coffee Maker

Standard la kannn...hoho




Si zara merajuk sebab hotel ni tak de swimming pool hahhahahhahahaaa


swimming dalam janbammmm je la dik





sempat lagi... kak mek suka tangga ni hahhaha



ruang lepak2 depan bilik


view dari tingkap.... dapatla tengok hutan hahhahhahaaa

so apa lagi, book laaa :)

Till then, mekda.


CARLTON INN Bukit Ubi Kuantan

BOOK A ROOM
AddressB-802 & B, 804, Jalan Bukit Ubi, Taman Sungai Charu, 25200 Kuantan, Pahang

Labels: ,
Reactions: 
0 Responses
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...