mek da ©™
korang masih beraya? tentulah kan. hikhik. semalam xde pegi mana2 open house, just pegi beraya umah pak sedara kat nusa idaman area bukit indah johor. ekceli mek dah kena pot pek kat pak sedara bongsu mek ni sbbnya asyik tak jadi nak g jalan umah dia. mek panggil pak sedara mek ni 'pok dik' dan bini dia'mok dik'. umur dia baya2 encik suami. mcm geng2 jek kite ni. bini dia lagi muda dari mek. eh byk cite plak la. korang nak baca ke. huhu.
area sini sgt sunyi sepi.. xbest sgt
introduce nur aishah, umur 78 hari...huhu...anak sulong pok dik dan mok dik
pink gegirl.......
ade ke pok dik ckp mcm muka mek masa baby....

nampaknya encik suami sebuk nak riba baby. adekah itu tandanya dia mahukan baby girl cepat2.. haha..haikal dengki tuuuuuu..nak beriba jgkkkk koo

tetiba dia usik aishah...

kacau lagihhhhh...

eh eh jangan cian baby.......

dan tetiba puan shahida berangan nak dpt baby girl jugakkk..muhahahhahaha

oklah abis berangan pasal baby girl. lps lepak kt umah pok dik, mek ajak dia lepak kat umah mek plak. jadi dia pun follow pegi umah. nati senang next time dia nk dtg umah. dah tau jalan. hmmm...malam tu kami pegi giant jap saje amik angin kuar asap. haha.
oh lupa lak nak selitkan jugak citer hari sabtu. kami ke tesco utk top up barang dapur sikit.

tayang jgk..mati kalo encik suami nampak aku snap2 ni..mesti kena kutukkk....
penat berjalan, sampailah masa utk mengisi perotttt..jom makan.

teh ais, semestinya!












Labels:
Reactions: 
3 Responses
  1. masih beraya lagi..sama mcm aku lah :)


  2. Fieza79 Says:

    maseh beraya lg ke mekda...

    wahh mata baby tu mcm mata mekda je...hehee tgh tingin baby lagi ke mek da?


  3. MAMASYAZA Says:

    akak pun sama, sabtu lepas g tesco beli brg2 dapo