mek da ©™

Dear diary, 5.2.2016 adalah tarikh yang sangat sweet ditambah pula kitorang ber'hang out di sweetheart coffee shop kota bharu.. hakhak so sweety bffs birthday celebration 2016.


Seperti biasa bila ada cuti panjang je kitorang bff dah plan2 nak jumpa. Emm tapi kali ni dapat hang out bertiga je. Zura & dyra je dapat join. Lagi 2 orang tak balik kampung masa break chinese new year baru nih.  Bertiga pun bertiga lah tapi riuh macam pasar lambak kahkahkah. Posing sampai pengsan. Haiyakk hahaha!


Kitorang sambut birthday sama-sama la konon tapi februari adalah bulan kelahiran my bff DYRA! so untuk mok ra happy birthday to you BFF!

Oder kek redvelvet nih... not bad...



Take a selfie.... chiaaa chiaa chiaa




Miss this moment. suka latarbelakang coffee shop ni... cantik sangat! kreatif gitu. Nanti eaa.. next entry mek review pasal sweetheart coffee shop ni. Byk lagi gambar sebenarnya... pilih2 je. tak larat nak upload byk sgt hahaha....



cak!!!


big boss coffee shop snap gambo kami and tepek kat wall ni kiki..

ehemmmm... 


baju mek pun tema love ok :P


just throwback




Love this picture........ BFFs forever



kami :)



Cantikkan wall tu. saya suka!!! sib baik dapat seat kat hujung tu kikiki





Seperti tahun lepas, tahun ni pun kitorang tukar2 hadiah... saje buat kenangan & suka suki. Hehe



Hahaaaaaaa... zura dpt blouse baggy ni dari mek. hope u suka. tema sweetheart jugak weyyy.. so sweety bffs4ever. 

Dyra plak dapat coklat ferrero rocher dari mek. manis semanis pertemuan ini di sweetheart coffee shop!
Labels: ,
Reactions: 
0 Responses