mek da ©™

Dear diary, Sweetheart Coffee Shop Kota Bharu. Pernah lepak sini tak? hehe. 
Tetiba rasa terpanggil nak review sikit tentang coffee shop nih. Cafe hipster katanya walaweyyy :P


Bagi mek, cafe nih cantik, comel, cute  semua ada hahaha... susunan perabot yg kelihatan moden klasik gitu. Wall yg unik, dihiasi frame dgn gambar yg sweet2 gitu. Sesuai dengan nama Sweetheart Coffee Shop.

Coffee shop ni terletak di Jalan Sultan Ibrahim, Kota Bharu, berhampiran KB Mall. Tak susah pun nak cari.


Dari segi menu pulak, biasa-biasa je tapi bolehlah sedap juga. Signature dish: Chicken Chop! Ade yang kena dgn tekak, ade yang tak hehe. Harga pun boleh tahan. "Hipster" kata koo... hahaha... terima kasih daun keladi, ade orang belanja kikiki..........


Presentation makanan pun ok jugak... pekerja pun baik hati sebab sudi melayan karenah mek & the gang berposing-posing di segenap ruang sampai lupa anak kat umah hahaha (lps tu sedar balik kikikiki). Sekali sekala hang out bersama BFFs. Sesuai la ngan tempat ni... recommended untuk adakan majlis reunion, Hi tea, birthday party, study group pun boleh dan tak lupa juga utk korang yang nak dating tu molek sangat lah hahaha... ngeeeeeee :)


Cuma sedih je sbb aritu nak oder hot coffee, xde pulak... so kitorang oder je la milk shake tuuu huhu. 



This is my part..


Tapau waffle untuk 2 beradik tu kat umah...


    Ini gambar kami yg diambil oleh staff coffee shop, maceh dik!!!


.... dan diabadikan di dinding coffee shop, salah satunya gambar kami yg poyo dan posing tak hengatttt kahkah sila muntah susu


Happy moment******** 5 February 2016 (Birthday celebration with bff year 2016)


Kami, BFFs forever 


Red velvet cake ni mek kasi double A. Sedap jgk!


OK kalo ada yang tak tahu nih alamatnya:-


Sweetheart Coffee Shop
6022 Jalan Hamzah
15050 Kota Bharu, Kelantan Darul Naim.

Landmark: Belakang  Pasaraya KB Mall



Welcome! tata :)

Labels: , , ,
Reactions: 
0 Responses