mek da ©™



Dear diary...

30hb Jun aritu merupakan hari lahir abah kak mek. Jadi kami adik beradik sepakat celebrate sekali Anniversary maa & abah yang ke 36 tahun... Alhamdulillah, bahagia hingga ke Jannah.. aamin Insya Allah :)



Abah dan maa... dah 36 tahun kawin... kak mek anak sulung.. umur kak mek 35 tahun hikhik... kak mek sudah tua wakaka

Sebelum kejadian ini, kami adik beradik macam biasa dah berasap dlm group wassap.. plan nk ber'keloh' makan durian la konon2... tapi sayang dapat durian langsung tak menjadi.. hampa sungguh hati kak mek.. harapkan mahal jeee... sedeyyy ;(





kak mek beli laici ni di Rantau panjang, RM12 sekilo


sedap, manis leting!


Adik ipar kak mek masak spagetthi



Menu santai-santai malam tu.......... mangga masam, frust jugakkkk! buah nangka tu jiran kasi





Rindunya kat ma abah... sob sob




kek cheese ni kak mek sponser.. sebiji RM50


Abaikan muka zara yg berpeluh-peluh tuu....tak sudah-sudah main bunga api & mercun...jangan tak tahu, dia berani bakar mercun!!! dahsyatttt


kisah sedih........ durian tak elok.. frust sebab dengan harga duyan ni kak mek dpt beli 3 helai tudung ariani .. mungkin! kahkahkah


mek hanya makan seulas


dengan harapan 2  biji ni nak g tukar dengan pak cik penjual tu.. .opsss haha..lantak di situ



nak jugak tunjuk gambo suasana kekecohan kami......... abaikan mana yang tak berapa nak senonoh tu ahakss


bangun pagi masing-masing kebulur.. sib baik ada yang payung nasi air dingin beli kat tempat original di Tumpat! 




lepas tu laki kak mek gigih pergi tukar durian yang tak elok tuuu... hahaaa customer is always right okehhhhhhhhh!


Alhamdulillah.. pak cik tu kasi yang 'sedikit elok'............ tapi tak puas sebab tak jumpa lagi yang sodappp ahhh... berkecai harapan nak makan doyan sedap di kelate..... emmm dah habis musim eh???

Nih citer pasal anniversary ke pasal durian? haha... lari tajuk di situ :p


Hadiah birthday untuk ma dan abah.... with love.



Till then, mekda.
Labels: , , ,
Reactions: 
0 Responses