mek da ©™
Dear diary, super laksa!

Kalo diikutkan tekak kak mek ni tak boleh nak telan sangat laksa-laksa yang ala-ala chinese & nyonya ni.. nyonya eh? haha mandai-mandai je kak mek bagi istilah cenggitu... cuma tak tahan bila lalu jek kedai ni aroma wangi dia satu macam..hakhak.. dari tak suka terus ajak kiddos makan kat sini.


............ biarpun kedai ni dah lawa wujud kohkoh (kena cari feeling dulu baru boleh terjah!



dah dapat mainan suka ar tuu.. abam kaka tak abis2 layan psp



oder untuk abam kaka & mek zara jekkk...tapi mek zara bukannya makan!


acah-acah makan


last last mak korang jugak kena abiskan... sib baik not bad sedap juga kehkeh

till then, mekda.

Labels: ,
0 Responses