mek da ©™


Dear diary... Dah abis raya woi hehe.. Insya Allah bertemu lagi di tahun hadapan. Kak mek nk share beberapa gambo yang sempat diambil masa beraya di sekitar johor.. sekitar ko.. padahal kawasan jb tu jek hahaha.. 

Balik johor dah tak banyak pergi beraya... walaupun ada undangan open house.. maklum ler encik suami kite bz bebenor jadi tak de orang nak teman dan bawa pegi open house.. sila sedih hahaha sob sob  :P ............ Emmm biasa la orang johor ni kan beraya sampai 30 hari kekekek... semua tempat dah macam ni sekarang termasuk negeriku kelatamm kohkohkoh.



menu rumah bff... mee siam singapore.. yang benornya first time kak mek makan mee siam berkuah!



kuih muih



open house/kerja kawin rumah jiran
first time jugak kak mek makan 'satay padang'
amik koo..semua first time


elok jugak lah pergi open house ni.. blh jumpa makanan yang tak pernah dimakan kahkahkah


marhaban raya rumah member



with lynn




beraya pakai baju tido? kahkah


yang benornya singgah beraya dan tumpang bermalam rumah my cousin di mersing



nih haa my cousin ujie



dah itu jek... tak de idea dah nak karang kohkohkoh

till then, mekda.







Labels:
Reactions: 
0 Responses