mek da ©™


Deat diary, macam biasa la tak der citer lain, update makan-makan je la. Tak de yang menariknya life kak mek ni... gini aje la.. kohkohkoh



eddlee fried chicken, kelate....... segan nak cakap, first time try padahal kedai ni dah lama wujud hahaha!! tu pun adik ajak makan sini :P


siakap stim limau kat kedai favourite winner tomyam, laman tasek pandan
kak mek oder limau panas uollsss haha


rasa dia sama dengan laki kak mek masak jekkkkk :p


zara suka ni :)


tapau sup tulang merah.. sedap oiii.. craving time ni
jap je leh abiskan roti perancis tuuu... 


cicah2 sampai tak pandang kiri kanan, tulang kambing


eemmmmmmmm nom nom


weeked night out, mek zara nak makan ayam sayap K EH CI (kfc) katanya hahaha



dah sampai sana makan entah kemana, main je lebeyy @ kfc nong chik




lepas raya aritu kak mek ngidam roti canai, ngeteh kat tempat famous... org panggil man tebo roti canai sini best.. kak mek hadap roti cheese 1, roti 0 satu, kenyang alhamdulillah :)


kak  mek acah-acah ootd gituewww


abam kaka


abam kaka


breakfast bubur kfc with kiddos


zara habiskan bubur abam kaka


hikhik.........


till then, mekda.







Labels:
1 Response
  1. - dieyana - Says:

    hahah, mkn2..jln2..hepi always.. ok la tu mek..;-))