mek da ©™

Dear diary,

Raya kedua memang penat.. penat sebab beraya ke rumah sedara mara hingga lebam hahaha!
Tema kuning mustard la konon... tak janji pun ngan encik husband nak pakai baju kaler sama sebenarnya.. kebetulan dia pun pakai kaler ni muahahaha... kain pucci tu sebenarnya dah lama beli.. hujung tahun 2016 kot.. baru jahit wakaka.. dah basi oooo. .nyesal plak tak jahit baju tu ala2 saloma.. uhuhukkk berangan :) 


Sila jangan muntah.. entri ni penih dgn gambo posing jekkkk... kuikui




adik bongsu pun berpucci..my mum pun sama .. sib baik ada geng hihi




Raya kedua kami ziarah umah mak sedara, sepupu sepapat, nenek, tok sedara haihhh penattt.. kikiki.. kalo tak silap dalam 8-9 rumah kami pegi..tu pun tak semua dpt pegi ...mana yang sempat jekk! Dalam 8-9 rumah tu, 5 rumah hidangkan air oren.. sib baik perut kak mek baik je hari tu kihkihkih










my gojes kazen, cik B


mana tudung mek zara ni?






till then, mekda.

Labels:
Reactions: 
0 Responses