mek da ©™
wah...mcm la penting sgt bg korang kan? mcm ni, mek saje nk inform, bermula hari ini, maklum la dh nak tahun baru kan kena la konsep baru sikit hehe. blog mek akan bertukar tajuk iaitu dari DIARY MAMA ADAM HAIKAL kepada DIARI MEK DA. kesahnya.....eee......bkn pe sajek tukar angin. korang jgn tak jumpa lak cari blog aku nih. fuh mcm la ade org terhegeh-hegeh nk baca lak. uwekss..

sebab tukar? saje suka suki. ekceli dh byk kali tukar. masa first mek lupa letak tajuk ape. masa tuh tahun 2007. masa mula2 register blog nih. pastu nama 'diary mama adam haikal' kekal masa mek mula aktif berblog selepas kelahiran haikal ke muka bumi ini. hehe.

now, teringin nak tukar tajuk lagi. ekceli, mek bknnya suka tukar2 tajuk nih. mek harus setia. hehe. may be templates akan ditukarkan jgk. haha.

satu lg, bermula hari ini...mek akan bahasakan diri sebagai 'MEK' dalam penulisan mek. motifnya? sajek sbb mek mmg org kelantan. xsalah bahasakan diri ini...yang pasti mek da adalah panggilan manjaku......hahahahhahah...sila muntah..poyo. famili punya nama daaaaaa....ye tak mek kak???
Labels:
5 Responses
  1. iedaLUVsham Says:

    ok, note! dah tuko mek da :) mek da, bile nak jumpo? bilo nak blk klate? :)


  2. ooook!!! azam tahun baru ke??ahaks


  3. MAMASYAZA Says:

    akak lagi la..mudah cepat rasa bosan ngan layout yg ada...bila dah jemu, mulala tercari2 layout yg baru...untuk mengindahkan lagi umah yg ada


  4. mek pun mek laa..

    mek , ni tutorial yang eliss buat semalam utk setting comment tu SINI


  5. Mummy Eysraf Says:

    betul..betul.betul. hehhe